Ontdek physical internet

Bezoek de Future Logistics Hub

Physical Internet is een belangrijke sleutel voor een duurzame logistieke toekomst. Dit principe brengt goederen op de meest efficiënte manier van oorsprong naar bestemming, via een netwerk van logistieke knooppunten. Tijdens uw bezoek aan de Future Logistics Hub ontdekt op interactieve manier de logistiek van de toekomst. 

Wat mag u verwachten?

SERIOUS GAME | U gaat aan de slag als internationaal planner en ervaart al gamend de voordelen van collaborative shipping, een belangrijk thema binnen Physical Internet.

TOELICHTING | We illustreren hoe u evolueert richting Physcial Internet aan de hand van vijf deelthema’s: digitaliseren, automatiseren, collaborative shipping, 1PL-5PL / VAL-VAS, last mile logistics.

BEST PRACTICES | Via interactive hubs ontdekt u hoe deze thema’s al volop hun weg vinden in de bedrijfs- en onderwijswereld. Laat u inspireren door innovatieve toepassingen van o.m. blockchain,AR/VR, AI, synchromodaliteit, automatische magazijnen…

Praktisch
  • Kostprijs: gratis
  • Bezoek enkel mogelijk na reservatie.
Adres
Translate »