Laat je inspireren

Inspiratiemagazine 'Spectaculair Circulair'

Circulair ondernemen dat doe je al stapje per stapje. Je hoeft niet meteen de meest complexe processen in jouw onderneming aan te pakken. Start klein en ga stap per stap vooruit, want kleine stappen zijn ook stappen. Met deze wijze woorden eindigde gisteren (19/10/2021) de Circular Inspiration Day III.

Het slotevent van het EFRO-project Ongelimiteerde Recyclage wilde inspireren, en dat deed het! Enerzijds dankzij onze experts en sprekers tijdens de Expert Talks. Daar ging men dieper in op de leerervaringen van de afgelopen twee jaar. Men ging geen enkel onderwerp uit de weg: wat zijn circulaire materialen? Hoe kunnen we producten ontwerpen om te recycleren? Moeten fabrieken wel meer produceren? 

Afsluiten deden we met een Industry Talk waar Copaco Screenweavers, Raff Plastics, Material Matters en WAAK het voortouw nemen. Uitgebreid bespraken zij de circulaire trends die ze opmerken en hoe ze daarop inspeelden.

Laat je inspireren

Als bedrijf zelf starten met circulair ondernemen? Laat je inspireren door de interessante trajecten die Centexbel, Howest, KU Leuven en VIVES de afgelopen twee jaar doorliepen met tal van bedrijven. 

Ontdek ze via het inspiratiemagazine ‘Spectaculair Circulair’

Meteen actie ondernemen?

Heb je al meteen een circulaire uitdaging voor ogen? Stel jouw vraag aan Kenniswijzer.be. Wij linken deze meteen aan de juiste experten!

Translate »