CrossRoads

Innoveren in de grensregio met bedrijven in de hoofdrol

Zuid-Nederland en Vlaanderen zijn op zichzelf al bijzonder innovatieve regio’s, maar kunnen nog meer bereiken met samenwerkingen over de landsgrenzen heen. Interreg Vlaanderen-Nederland zet hier volop op in met CrossRoads Vlaanderen-Nederland, het allereerste project dat binnen de nieuwe programmaperiode groen licht krijgt. Het project zal de komende jaren bedrijven ondersteunen in hun product- en procesinnovaties.

Met CrossRoads willen Interreg Vlaanderen-Nederland, VLAIO Team Bedrijfstrajecten, Economische Impuls Zeeland, REWIN, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, LIOF en Innovation Quarter het bestaande potentieel in de grensregio een flinke duw in de rug geven door KMO’s en MKB’s te ondersteunen in de zoektocht naar de perfecte partner van over de grens en hun gezamenlijke innovaties te subsidiëren. 

Translate »