Ontdek het M&M-centrum

Ga aan de slag met industrie 4.0

Wil je als bedrijf aan de slag met concepten zoals Big Data, Internet of Things, cobots, projectiesystemen om jouw operator te ondersteunen, VR/AR…? Kortom, alles wat te maken heeft met industrie 4.0. Wedden dat je in het M&M-centrum een antwoord vindt op jouw vele vragen? 

Het M&M-centrum is een initiatief van TUA West en POM West-Vlaanderen en bundelt de krachten van onderzoeksorganisaties zoals Flanders Make Howest, KU Leuven, Sirris, Universiteit Gent, Sirris en VIVES. 

Je kan rekenen op hun rijke expertise verspreid over tal van actuele en baanbrekende onderwerpen. Zij begeleiden jou bij het optimaliseren en digitaliseren van jouw productieproces, maken samen met jou de machines op de vloer performanter en robuuster of zorgen ervoor dat jouw operator ondersteund wordt en zo efficiënter wordt in de handelingen die zij/hij moet uitvoeren. 

Benieuwd wat het M&M-centrum voor jou kan betekenen? 

Op 15 november 2021 vond een digitale sessie plaats waar elke expert haar/zijn lab in een aantal minuten pitchte. Ze gingen onder meer in op de infrastructuur die aanwezig is en haalden een concrete use-case aan waardoor de praktische kant van de labs meteen duidelijk te werd. 

Kon je er niet bij zijn? Geen ramp! We stellen de PowerPointpresentatie en de digitale opname geheel ter beschikking. Wil je meteen aan de slag? Stel jouw vraag aan Kenniswijzer.be en wij brengen je meteen in contact met de juiste expert! 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Boek meteen jouw gesprek met een expert!

Op vrijdag 26 november kan je een een-op-eengesprek boeken met een van onze experten. Deze Inspiration Friday staat in teken van ‘Operator 4.0’. Volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:

  • Opleiden van operatoren met behulp van VR/AR
  • Inzetten van digitale werkinstructies, karakuri en cobots
  • Gebruik van pick 2 light technieken
  • Opbouw van werkinstructies vanuit CAD
  • Inzetten van een industriële robot als cobot
  • Operatorbegeleiding vanop afstand
Translate »