Smart Operations and Maintenance in Industry

UGent en KU Leuven lanceren postgraduaat

Vanaf academiejaar 2022-2023 organiseren de UGent en KU Leuven het nieuwe postgraduaat Smart Operations and Maintenance in Industry, een opleiding voor ingenieurs die de transformatie naar Industrie 4.0 waar willen maken.

Deze opleiding werd ontwikkeld door KU Leuven en de Universiteit Gent, ondersteund met Vlaamse overheidsmiddelen voor opleidingen levenslang leren. Cursisten volgen afwisselend les op KU Leuven Campus Brugge en UGent Campus Kortrijk.

Het postgraduaat richt zich op pas afgestudeerde ingenieurs, ingenieurs in het werkveld en internationale ingenieursprofielen. Met het postgraduaat komt de opleiding tegemoet aan een grote vraag vanuit de industrie naar hooggeschoolde profielen die de transformatie naar Industrie 4.0 waar kunnen maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Translate »