Oproep Innovation Wall

Zet uw product in de kijker

Maakt uw bedrijf innovatieve producten die getuigen van een sterke circulaire visie? Wilt u die visie delen met de wereld? Dat kan!

De Innovation Wall bevindt zich in de onthaalruimte van het Circular Materials Center in Kortrijk, hét onderzoeks- en opleidingscentrum voor de textiel- en kunststofsector. De Innovation Wall toont enkele van de meest ingenieuze voorbeelden van circulaire producten. Onder meer Deceuninck, Samsonite en #HackYourJeans konden met hun producten al de verbeelding prikkelen van tal van bedrijven, cursisten en jongeren.

Voor de tweede maal krijgen bedrijven uit de textiel- en de kunststofsector de kans om een nieuwe invulling te geven aan de Innovation Wall en uit te pakken met hun creaties. Elk geselecteerd product krijgt een ruimte van 1 m². Creative designer Stugio staat in voor de finale opstelling van de producten.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en schrijf in tegen uiterlijk 13 mei 2022.

Een initiatief van:
LOGO_FvT_2022
Translate »