Maak kennis met de West-Vlaamse expertises

Wanneer we wensen dat kennisinstellingen en ondernemingen nog frequenter de handen in elkaar slaan om samen innovaties te creëren, is het belangrijk dat men op de hoogte is van elkaars kunnen. Daarom ontwikkelde TUA West ‘Onderzoek in de kijker’!

Eén van de pijlers van TUA West is het valoriseren van de West-Vlaamse kennis door innovatie te stimuleren. Daarom leggen we, samen met POM West-Vlaanderen, actief de link naar bedrijven en kmo’s. Wanneer kennisinstellingen en ondernemingen de handen in elkaar slaan, kunnen prachtige, innovatieve resultaten bereikt worden.

Belangrijk is echter dat men weet WAT een kennisinstelling kan en en aanbiedt. Daarom ontwikkelden we: Onderzoek in de kijker 🔎!

Maandelijks plaatsen we de expertise van een onderzoeker centraal. Ware Jambersstijl richten we een aantal concrete vragen op hen af. Op zoek naar hapklare antwoorden. Wie ben je? Wat doe je? Maar vooral: wat kan jij betekenen voor een onderneming?

Via dit laagdrempelig initiatief wensen we het aanbod van de kennisinstellingen aan bekendheid te laten winnen. Allemaal ter ondersteuning van het West-Vlaamse economische weefsel.

Translate »