Grensoverschrijdende ontmoetingsdag stages in Frankrijk

Donderdag 17 november 2022 van 10.30 tot 14 uur

In het kader van de France Week in VIVES nodigen de Franse Ambassade in België en haar partners u graag uit voor een dag vol ontmoetingen gewijd aan carrières en de mobiliteit van studenten.

Deze ontmoetingsdag voor studenten, bedrijven en instellingen voor hoger onderwijs heeft tot doel de mobiliteitsmogelijkheden in het kader van studies of grensoverschrijdende stages te bevorderen. Deze dag biedt de deelnemers, naast de mogelijkheid om zichtbaarheid te krijgen en jong talent aan te trekken, ook een kans om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van grensoverschrijdende stages.

De betrokken VIVES-studenten zijn bachelorstudenten die in hun derde jaar de kans krijgen om stage te lopen in Frankrijk. Ze komen uit zes disciplines: business en management, industriële wetenschappen en technologie, biotechnologie, gezondheid, toegepaste sociale studies, onderwijs.

Het evenement staat ook open voor studenten van de Kortrijkse hoger onderwijsinstellingen, in alle opleidingsdomeinen: VIVES en HOWEST universiteiten, KU Leuven Kulak en Brugge en Universiteit Gent.

Translate »