Voeding is belangrijk voor onze gezondheid. Aangepast eten kan zorgbehoevende mensen beschermen tegen malnutritie. Jammer genoeg is feitelijk kennis hierover is niet altijd aanwezig. NuHCaS wil deze situatie veranderen en brengt als open onderzoeks- en innovatiecentrum de disciplines Nutrition, Health en Care samen.

Kom kennismaken met het NuHCaS-platform op 18 september in Roeselare.

Op 18 september 2019 om 16u vindt in het Huis van de Voeding in Roeselare een netwerkevenement plaats voor zorgverleners, voedingsproducenten, (para)medici, patiënten- en beroepsorganisaties, opleidingscentra en onderzoekers.

Tijdens de kick-off kan je ontdekken welke initiatieven er al zijn opgestart onder NuHCaS en wat de toekomst te bieden heeft. Ga in debat met de initiatiefnemers en andere aanwezigen en laat weten hoe jouw organisatie mee vorm kan geven aan NuHCaS.

NuHCaS brengt als open onderzoeks- en innovatiecentrum de disciplines Nutrition, Health en Care samen. Deze benadering verenigt de voedings-, zorg- en gezondheidssector om op feiten gebaseerde kennis op te bouwen en onderzoek uit te voeren naar de invloed van voeding op onze gezondheid.

Translate »