Laat je inspireren! 💡

Innovatie, productontwerpen en energiemanagement

shaping matters

Op 21 april staat een grote portie inspiratie en innovatie op de agenda. Onder de noemer Shaping Matter 2022 nodigt Howest je uit en dompelt het je volledig onder in de wondere wereld van circulariteit!

Programma
  • Ontdek innovatieve faciliteiten zoals Industrial Design Center en Reactor via een interactieve rondleiding i.k.v. de Expertdag van #SSB (Interreg Vlaanderen-Nederland)
  •  ‘Meet the experts Fabrieken voor de toekomst’. Worstel je met een innovatieve uitdaging? Leg ze via een een-op-eentje voor aan onze experten uit UGent Campus Kortrijk, KU Leuven Campus Brugge, KU Leuven Kulak, Howest, Hogeschool VIVES, #Sirris en Flanders Make
  • Een namiddagprogramma tsjokvol relevante en inspirerende #keynotes.
Voorsmaakje?
Of de smaak al helemaal te pakken? 
In samenwerking met 
Translate »