Home Evenementen Innovatie Ondernemers Onderzoekers Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding

Komende events

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
1
2
3
4
5
6
7
Events for 1 juli
Geen evenementen
Events for 2 juli
Geen evenementen
Events for 3 juli
Geen evenementen
Events for 4 juli
Geen evenementen
Events for 5 juli
Geen evenementen
Events for 6 juli
Geen evenementen
Events for 7 juli
Geen evenementen
8
9
10
11
12
13
14
Events for 8 juli
Geen evenementen
Events for 9 juli
Geen evenementen
Events for 10 juli
Geen evenementen
Events for 11 juli
Geen evenementen
Events for 12 juli
Geen evenementen
Events for 13 juli
Geen evenementen
Events for 14 juli
Geen evenementen
15
16
17
18
19
20
21
Events for 15 juli
Geen evenementen
Events for 16 juli
Geen evenementen
Events for 17 juli
Geen evenementen
Events for 18 juli
Geen evenementen
Events for 19 juli
Geen evenementen
Events for 20 juli
Geen evenementen
Events for 21 juli
Geen evenementen
22
23
24
25
26
27
28
Events for 22 juli
Geen evenementen
Events for 23 juli
Geen evenementen
Events for 24 juli
Geen evenementen
Events for 25 juli
Geen evenementen
Events for 26 juli
Geen evenementen
Events for 27 juli
Geen evenementen
Events for 28 juli
Geen evenementen
29
30
31
1
2
3
4
Events for 29 juli
Geen evenementen
Events for 30 juli
Geen evenementen
Events for 31 juli
Geen evenementen

Datum

donderdag 25 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

13:30 - 15:30

Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding

Een gezond voedingspatroon is essentieel voor een goede gezondheid. Hoe helpt voeding om gezond te zijn en dat ook te blijven? Iedereen heeft baat bij een meer afgestemde voeding op zijn of haar noden. Grondig onderzoek naar de gezondheidseffecten van voedingsmiddelen en voedingspatronen is daarom nodig. Samen met kennispartners binnen de zorg- en voedingssector neemt NuHCaS hierin het voortouw.

Op welke manier kan onze voedingssector haar aanbod zo goed mogelijk afstemmen op een gezond voedingspatroon? Hoe kan voeding beter opgenomen worden in een globale behandeling van zorgbehoevenden? Kom het te weten tijdens dit seminarie.

PROGRAMMA
13.30u Hoe kan de voedingssector bijdragen tot het verbeteren van de gezondheid? (preventieperspectief) – Laura Verbeyst, Lector  & Onderzoeker UCLL
Welke rol kunnen diëtisten spelen bij gezondheidszorg? (curatief perspectief) – Michaël Sels, UZA, diensthoofd dieetafdeling
Panelgesprek “Hoe maken we consument, de zorgverstrekker en de zorgbehoevende meer bewust van het belang van voeding?”
Laura Verbeyst, Michaël Sels, Sami Hemdane (Comeos), Gunther Vanoverschelde (Ruddersstove), Danny Soubry (Delimeal)
Expertise bij de West-Vlaamse kennisinstellingen inzake “Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding”
15.30u Interactie met publiek – via break-outsessies

Het evenement is gratis, maar inschrijven is verplicht via deze link.

Tags:
Translate »