Home Evenementen Innovatie Ondernemers Onderzoekers Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding

Komende events

september 2024

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
26
27
28
29
30
31
1
Events for 1 september
Geen evenementen
2
3
4
5
6
7
8
Events for 2 september
Geen evenementen
Events for 3 september
Geen evenementen
Events for 4 september
Geen evenementen
Events for 5 september
Geen evenementen
Events for 6 september
Geen evenementen
Events for 7 september
Geen evenementen
Events for 8 september
Geen evenementen
9
10
11
12
13
14
15
Events for 9 september
Geen evenementen
Events for 10 september
Geen evenementen
Events for 11 september
Geen evenementen
Events for 12 september
Geen evenementen
Events for 13 september
Geen evenementen
Events for 14 september
Geen evenementen
Events for 15 september
Geen evenementen
16
17
18
19
20
21
22
Events for 16 september
Geen evenementen
Events for 17 september
Geen evenementen
Events for 18 september
Geen evenementen
Events for 19 september
Geen evenementen
Events for 20 september
Geen evenementen
Events for 21 september
Geen evenementen
Events for 22 september
Geen evenementen
23
24
25
26
27
28
29
Events for 23 september
Events for 24 september
Geen evenementen
Events for 25 september
Geen evenementen
Events for 26 september
Geen evenementen
Events for 27 september
Geen evenementen
Events for 28 september
Geen evenementen
Events for 29 september
Geen evenementen
30
1
2
3
4
5
6
Events for 30 september
Geen evenementen
Events for 3 oktober

Datum

donderdag 25 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

13:30 - 15:30

Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding

Een gezond voedingspatroon is essentieel voor een goede gezondheid. Hoe helpt voeding om gezond te zijn en dat ook te blijven? Iedereen heeft baat bij een meer afgestemde voeding op zijn of haar noden. Grondig onderzoek naar de gezondheidseffecten van voedingsmiddelen en voedingspatronen is daarom nodig. Samen met kennispartners binnen de zorg- en voedingssector neemt NuHCaS hierin het voortouw.

Op welke manier kan onze voedingssector haar aanbod zo goed mogelijk afstemmen op een gezond voedingspatroon? Hoe kan voeding beter opgenomen worden in een globale behandeling van zorgbehoevenden? Kom het te weten tijdens dit seminarie.

PROGRAMMA
13.30u Hoe kan de voedingssector bijdragen tot het verbeteren van de gezondheid? (preventieperspectief) – Laura Verbeyst, Lector  & Onderzoeker UCLL
Welke rol kunnen diëtisten spelen bij gezondheidszorg? (curatief perspectief) – Michaël Sels, UZA, diensthoofd dieetafdeling
Panelgesprek “Hoe maken we consument, de zorgverstrekker en de zorgbehoevende meer bewust van het belang van voeding?”
Laura Verbeyst, Michaël Sels, Sami Hemdane (Comeos), Gunther Vanoverschelde (Ruddersstove), Danny Soubry (Delimeal)
Expertise bij de West-Vlaamse kennisinstellingen inzake “Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding”
15.30u Interactie met publiek – via break-outsessies

Het evenement is gratis, maar inschrijven is verplicht via deze link.

Tags:
Translate »