Verbindt kennis in WVL

Blommeghem: een negotisch kasteeltje in Marke. Hier werken vier mensen voor de Technische Universitaire Alliantie voor economische transformatie in West-Vlaanderen, in het kort TUA (West). Onopvallend, maar vijf jaar na de oprichting van TUA weten wel alle hogescholen en universiteiten de organisatie te appreciëren.

TUA West is een provinciaal agentschap dat samenwerking en contacten stimuleert tussen de vier hogere onderwijsinstellingen in West-Vlaanderen. Daarnaast koesteren we ook de ambitie om de kennis die deze hoger onderwijsinstellingen in pacht hebben dichter bij het bedrijfsleven te brengen. 

En of we trots zijn op de afgelopen 5 jaar! Het verder helpen uitbouwen van de onderzoekinfrastructuur en innovatiepotentieel in en van deze provincie. Maar bovenal het bevorderen van contact tussen het hoger onderwijs onderling. Onderzoekers die elkaar ontmoeten en gepassioneerd over hun onderzoek kunnen sparren.

Meer info:
Translate »