Home Evenementen Innovatie Ondernemers Onderzoekers Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding

Komende events

mei 2024

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
29
30
1
2
3
4
5
Events for 1 mei
Geen evenementen
Events for 2 mei
Geen evenementen
Events for 3 mei
Geen evenementen
Events for 4 mei
Geen evenementen
Events for 5 mei
Geen evenementen
6
7
8
9
10
11
12
Events for 6 mei
Geen evenementen
Events for 7 mei
Geen evenementen
Events for 8 mei
Geen evenementen
Events for 9 mei
Geen evenementen
Events for 10 mei
Geen evenementen
Events for 11 mei
Geen evenementen
Events for 12 mei
Geen evenementen
13
14
15
16
17
18
19
Events for 13 mei
Geen evenementen
Events for 14 mei
Geen evenementen
Events for 15 mei
Geen evenementen
Events for 16 mei
Geen evenementen
Events for 17 mei
Geen evenementen
Events for 18 mei
Geen evenementen
Events for 19 mei
Geen evenementen
20
21
22
23
24
25
26
Events for 20 mei
Geen evenementen
Events for 21 mei
Geen evenementen
Events for 22 mei
Geen evenementen
Events for 23 mei
Geen evenementen
Events for 24 mei
Geen evenementen
Events for 25 mei
Geen evenementen
Events for 26 mei
Geen evenementen
27
28
29
30
31
1
2
Events for 27 mei
Geen evenementen
Events for 28 mei
Geen evenementen
Events for 29 mei
Geen evenementen
Events for 30 mei
Geen evenementen
Events for 31 mei
Geen evenementen

Datum

donderdag 25 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

13:30 - 15:30

Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding

Een gezond voedingspatroon is essentieel voor een goede gezondheid. Hoe helpt voeding om gezond te zijn en dat ook te blijven? Iedereen heeft baat bij een meer afgestemde voeding op zijn of haar noden. Grondig onderzoek naar de gezondheidseffecten van voedingsmiddelen en voedingspatronen is daarom nodig. Samen met kennispartners binnen de zorg- en voedingssector neemt NuHCaS hierin het voortouw.

Op welke manier kan onze voedingssector haar aanbod zo goed mogelijk afstemmen op een gezond voedingspatroon? Hoe kan voeding beter opgenomen worden in een globale behandeling van zorgbehoevenden? Kom het te weten tijdens dit seminarie.

PROGRAMMA
13.30u Hoe kan de voedingssector bijdragen tot het verbeteren van de gezondheid? (preventieperspectief) – Laura Verbeyst, Lector  & Onderzoeker UCLL
Welke rol kunnen diëtisten spelen bij gezondheidszorg? (curatief perspectief) – Michaël Sels, UZA, diensthoofd dieetafdeling
Panelgesprek “Hoe maken we consument, de zorgverstrekker en de zorgbehoevende meer bewust van het belang van voeding?”
Laura Verbeyst, Michaël Sels, Sami Hemdane (Comeos), Gunther Vanoverschelde (Ruddersstove), Danny Soubry (Delimeal)
Expertise bij de West-Vlaamse kennisinstellingen inzake “Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding”
15.30u Interactie met publiek – via break-outsessies

Het evenement is gratis, maar inschrijven is verplicht via deze link.

Tags:
Translate »